29. Tammi, 2019

Seuramme toimihenkilöstömme on laajentunut!

Seuramme toimihenkilönä on 28.1.2019 alkaen aloittanut uusi jäsenemme oululainen IPC-tason single 1 -luokan tanssija Pirjo Pappila. Tehtävänimikkeensä seurassamme ovat: tiedottaja sekä rahoitus- ja sponsorointivastaava.

Kiitän hallitusta antamastaan luottamuksesta! Ensitöikseni ilmoitan, että kotisivujemme sisältö tulee muuttumaan erittäin paljon ja teen päivitystä mahdollisimman nopealla syklillä. Pahoittelen muutoksesta aiheutuvaa mahdollista haittaa!

Ystävällisin terveisin

Pirjo Pappila
Tiedottaja
Rahoitus- ja sposorointivastaava

Kotisivujen päivitys loppusuoralla!

7. Helmi, 2019

Vain kuvia, videoita ja tanssijoidemme esittelyt puuttuvat

Hei!
Nyt on kotisivujemme päivitys lähestulkoon valmis! Toivottavasti pidät muutoksista, jos on jokin käyttöön liittyvä ongelma motoriikkavaikeuksiesi johdosta, ota rohkeasti minuun yhteyttä! Sähköpostiosoitteeni löytyy yhteystietojen sivulta. Katsotaan yhdessä, miten voimme ratkaista ongelman siten, että voit käyttää sivujamme mahdollisimman itsenäisesti.

Tarvitsen jokaiselta seuramme tanssijalta kuvan tai parikuvan ja sen lisäksi joko itsesi kirjoittaman tai haastatteluni avulla tehdyn pienen kertomuksen eli henkilökuvauksen tanssitaipaleestasi/taipaleestanne. Ollaan tästä asiasta piakoin yhteyksissä!

Kivaa loppuviikkoa!

Terveisin

Pirjo
Tiedottaja