13. Kesä, 2019

Seurallemme tuntuvaa tunnustusta monesta tuutista!

Kesän vehreys ja auringonpaiste saavat aina kaikki hymyilemään, mutta meillä pirpyläisillä on todella aihetta hymyyn. Alkuviikosta Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry palkitsi, aivan oikeutetusti, seuramme puheenjohtajan Vappu Pihlajamäen Hyvä tyyppi -kunniakirjalla sekä T-paidalla pyyteettömästi erityisliikunnan eteen pitkään tehdystä vapaaehtoistyöstä.

Tämän lisäksi seuramme Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry palkittiin, keväällä pidetyn valtakunnallisen äänestyksen pojalta, Aito Säästöpankkien Hyvä teko 2019 -lahjoituksellla. Saatu lahjoitus tullaan käyttämään, luovutustilaisuudessa yhtenä vastaanottajana olleen, IPC Duo-tanssijamme Karl Anderssonin mukaan Tampereella 2.8. - 4.8.2019 pidettävien kansainvälisten pyörätuolitanssikilpailuiden kahvion sekä buffetin kuluihin.

https://www.saastopankki.fi/fi-fi/pankit-ja-konttorit/aito-saastopankki/ajankohtaista/hyvia-tekoja-2019

ttps://www.facebook.com/147819305380554/posts/1330911830404623/

Näiden lisäksi myös oululainen IPC-tasolla kilpaileva Single-tanssijamme Pirjo Pappila sai yksilöurheilijana saman äänestyksen pohjalta Säästöpankki Optian Hyvä teko 2019 -stipendin.

Kaikkia onnitellen

Pirjo Pappila
Tiedottaja
Rahoitus- ja sposorointivastaava
Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry

28. Touko, 2019

Kevätkautemme päättyi!

Seuramme kevätkautemme ohjattujen harjoitusten osalla päättyi 27.5.2019. Lämmin kiitos Carola Tuokolle "Meidän jengimme" luotsaamisesta. Hän ammattitaidollaan ja yksilöjohdanteisella opetustavalla vahvisti yhteenkuuluvuuttamme ja pohjasi kilpailevat tanssijamme huikeisiin suorituksiinsa ja harrastetanssijamme onnistumisen hetkiensä ansiosta luottamaan enemmän itseensä ja kykyihinsä.

Päättynyt kausi toi tanssijoillemme lukuisia mitaleja, kaikki kilpailutulokset tanssijoidemme osalta löytyvät Kilpailutulokset -sivulta. Onnea kaikille vielä kerran!

Vaikka ohjatut harjoituksemme ovatkin nyt päättyneet, ei tannsijamme suinkaan lepää pelkästään auringossa. He luovat tanssin taikaa monissa esiintymisissään, treenaavat itsenäisesti Tanssiseura Hurmio ry:n saleilla tulevia kilpailujaan varten ja ottavat osaa useille valmennusleireille sekä muutamaan kilpailuun. Kotisivujemme Tapahtumakalenteri kertoo, missä voit nähdä upeiden tanssijoidemme huikeita suorituksiaan.

Kesä päättyy Tampereella pidettäviin kansainvälisiin Paralympia komitean alaisiin kisoihin, johon tansssijamme hyvin laajasti osallistuvat. Seuramme on osa järjestäjäyhteistyötä ja sen pohjalta puuhaa riittää! Tulethan kannustamaan ja kokemaan todellista tanssin taikaa!

Harjoitukset alkavat jälleen 12.8.2019 klo 15.00. Tapahtumissa tavataan!
Kiitos kaikille menneestä kaudesta ja mukavaa sekä lämmintä kesää!

Kesäterveisin

Pirjo Pappila
Tiedottaja
Rahoitus- ja sposorointivastaava
Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry

Kotisivujen päivitys loppusuoralla!

7. Helmi, 2019

Vain kuvia, videoita ja tanssijoidemme esittelyt puuttuvat

Hei!
Nyt on kotisivujemme päivitys lähestulkoon valmis! Toivottavasti pidät muutoksista, jos on jokin käyttöön liittyvä ongelma motoriikkavaikeuksiesi johdosta, ota rohkeasti minuun yhteyttä! Sähköpostiosoitteeni löytyy yhteystietojen sivulta. Katsotaan yhdessä, miten voimme ratkaista ongelman siten, että voit käyttää sivujamme mahdollisimman itsenäisesti.

Tarvitsen jokaiselta seuramme tanssijalta kuvan tai parikuvan ja sen lisäksi joko itsesi kirjoittaman tai haastatteluni avulla tehdyn pienen kertomuksen eli henkilökuvauksen tanssitaipaleestasi/taipaleestanne. Ollaan tästä asiasta piakoin yhteyksissä!

Kivaa loppuviikkoa!

Terveisin

Pirjo
Tiedottaja

29. Tammi, 2019

Seuramme toimihenkilöstömme on laajentunut!

Seuramme toimihenkilönä on 28.1.2019 alkaen aloittanut uusi jäsenemme oululainen IPC-tason single 1 -luokan tanssija Pirjo Pappila. Tehtävänimikkeensä seurassamme ovat: tiedottaja sekä rahoitus- ja sponsorointivastaava.

Kiitän hallitusta antamastaan luottamuksesta! Ensitöikseni ilmoitan, että kotisivujemme sisältö tulee muuttumaan erittäin paljon ja teen päivitystä mahdollisimman nopealla syklillä. Pahoittelen muutoksesta aiheutuvaa mahdollista haittaa!

Ystävällisin terveisin

Pirjo Pappila
Tiedottaja
Rahoitus- ja sposorointivastaava